Atletski klub Sevnica
Začetek sevniškega pokala v Šentjanžu

1. TEK ZA SEVNIŠKI POKAL  V ŠENTJANŽU

 

Na lepo sončno soboto se je 18. v oktobru v Šentjanžu, pri domačiji Repše, odvil prvi tek za sevniški pokal. Kot vedno je organizacija potekala po ciljih organizatorja, Pavle Drobne pa je celotno dogajanje popestril s svojimi šalami in skupaj povezal celotno prireditev. Vse skupaj se je začelo s prihodom tekmovalcev, ki so dvignili štartne številke in se pričeli ogrevat. Za najmlajše je bilo poskrbljeno tudi skupno ogrevanje ter odpravljanje treme. Z prvim štartom pa se je celotna prireditev začela. Prvi zmagovalec in zmagovalka, ki sta prispela na cilj sta bila Trebše Hana in Kosar Luka. Štarti so si sledili mi pa smo nabirali naše zmagovalce in sicer  Slapšak Živa, Šunta Sven, Knez Maja, Jagodič Enej, Haler Lea, Berčon Jan, Krašovec Urška, Kurnik Mitja, Arzenšek Urška ter Gorišek Nejc. Napočil je tudi štart Članov in članic, kjer pa sta se najbolje odrezala Miha Povšič ter Urška Krašovec, ki sta absolutno in v kategorijah zmagala. V ostalih kategorijah so na 4km blesteli Zoran Mateja, Močivnik Jure, Karlovšek Brigita, Krašovec Dušan in Kukman Zdravko. Med štarti pa so potekale tudi podelitve, ki so pričarale zadovoljne in nasmejane obraze tekmovalcev. Po zasluženi pretečeni tekmi pa so svoje porabljene kalorije nadomestili z okusnim toplim obrokom. Podrobnejše rezultate si lahko ogledate na spletni strani www.aksevnica.si. Zahvaljujemo pa se tudi vsem rekreativnim tekačem, ki so se udeležili tekmovanja.

15. novembra pa ste vsi vabljeni na 2. Tekmo sevniškega pokala v Boštanj, da si vsi skupaj popestrimo sobotno dopoldne in se nasmejimo, predvsem pa naredimo tudi nekaj za svoje zdravje ter pomagamo zbrati čim več denarja, ki ga bomo z dobrodelnim tekom namenili za otroška igrala na Primožu. Zraven pa si lahko ogledate tudi najboljše slovenske tekače, ki bodo imeli izbirno tekmo za Evropsko prvenstvu v krosu. 

 
Vadba atletike tudi v Tržišču

Atletika bližje Tržišču, Krmelju in Šentjanžu

Atletski  klub  Sevnica  vabi   učence in učenke  k  vadbi  atletike tudi v Tržišče.  Vabilo  je  namenjeno  vsem,  ki  želijo  v  atletike -  Kraljici  športa   svoje dobre psihomotorične  sposobnosti  še  bolj  intenzivno razvijati. Seveda  z  možnostjo,  da  se  s  svojimi  vrstniki  pomerite  tudi  na   raznih  atletskih   tekmovanjih.

 

Vadba v začetku poteka priTržišče (igrišče) ob sobotah ob 9:00 (Začetek 25.10 20014).

Dodatne  informacije  na  telefonu

                                                       GSM:      Miha Povšič           031 586 593

                                                                     Rafko Povhe          041 427582

 

E – mail:     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

E-mail:       Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

         

 
Alenka druga na državnem za člane in članice

V nedeljo 14.9.2014 je v Novemu mestu potekalo ekipno državno prvenstvo za člane in članice. Tega tekmovanja se je udeležila tudi članica AK Sevnica Alenka Radej. Nastopila je zelo uspešno, saj je osvojila 2. mesto na 3000m

alt

Več ...
 
48.kros občinskih reprezentanc - Velenje

V soboto, 11. oktobra je v Velenju potekal že 48. Kros občinskih reprezentanc. Tega tekmovanja se je zelo uspešno udeležilo tudi šest tekačev iz občine Sevnice. Najbolj se je odrezala Lea Haler, kjer je med letniki 2002 in mlajše suvereno zmagala, njena kolegica Nina Lisec se je pritekla 7. mesto, ter s tema rezultatoma  osvojile 2. mesto ekipno. Zelo dobro je tudi tekel Mitja Kurnik in si pritekel srebrno medaljo med letniki 2001, dodatnemu uspehu v tej kategoriji je prispeval Anže Trebše s 4. mestom. Skupaj pa sta suvereno osvojila prvo mesto ekipno. Pri letniku 2000 pa je bila Jerneja Prah četrta in Tara Vovk dvanajsta, ekipno pa sta osvojili četrto mesto.

alt

Več ...
 
Krško teče , Kostanjeviški tek in Tek okoli Ulovke

KOSTANJEVIŠKI TEK 12.10.2014

Na Kostanjeviškem teku je nastopilo lepo število najmlajših tekmovalcev.  V kategoriji do petega leta so tekli tudi trije Sevničani , ki še ne trenirajo pa se jih vseeno splača omeniti za njihov hraber nastop.

Pri dekletih je Una Grubešić dosegla 7. mesto, pri fantih apa Kermc Anže na 3. mesto  in Kocjan Anže na 4.mesto, izven konkurence pa je tekel tudi Jure Slapšak.

Pri deklicah letnika 2005 in 2006 je zmagala Ajda Slapšak , pred Živo Slapšak, 7. je bila Julija Kermc in 10. Laura Jazbec.

Pri fantih letnika 2007 in 2008  je zmagal Krašovec Tim ,5. je bil Jazbec Enej , 6. Jazbec Luka in 7. Grubešić Nikola.

V kategoriji fantov letnika 2005 in 2006 jie zmagal Tomi Bajc.

Slapšak Ajda je zmagala tudi v kategoriji deklic letnika 2003 in 2004 na 1000m.

Pri članih si je absolutno 2. mesto pritekel Robert Lendaro v svoji kategoriji pa je zmagal. Dušan Krašovec je v svoji kategoriji dosegel 2. mesto v absolutnem vrstnem redu pa pritekel na 10.mesto

Pri dekletih je na 5. mesto absolutno pritekla Zoran Mateja v kategoriji pa je osvojila 2. mesto.

 

 

KRŠKO TEČE  11.10.2014

V soboto 11.10. 2014 je v Krškem potekal 2. tek Krško teče v organizaciji ŠD Posavje. Ob dobrem vzdušju in toplem vremenu je na 10 km  absolutno zmagala Karin Gošek.

Na rekreativni 4km dolgi progi je zmagal Miha Povšič , Tomi Bajc pa si je pritekel 3. mesto.

V kategoriji deklic letnika  2004 in 2005 je zmagala Ajda Slapšak , tretje mesto pa si je pritekla  Ina Starič. 

Pri dečkih letnika 2006 in 2007 je bil tretji Tim Kraševec in 10. Nikola Grubešič.  V kategoriji dekilc letnika 2006 in 2007 pa je zmagala Živa Slapšak.

 

TEK OKOLI ULOVKE 5.10.2014

Dan po teku na Šmarno goro se je v pripravi na Ljubljanski maraton ekipa pod vodstvom Sineta Karlovšek odpravila na tek okoli Ulovke  pri Zaplani.  Udeležili smo se razgibanega teka na 7km in 14km dolgi progi.

Na krajši 7k progi je pri dekletih zmagala Ana Mlakar, pri fantih pa je bil drugi Maj Popelar.

Pri dekletih je zelo dobro pripravljenost na Ljubljanski maraton pokazala Karin Gošek, ki je suvereno slavila na 14 km z časom 59:14. V moški konkurenci pa je na odlično 4.mesto pritekel Dušan Kraševec.

 

ŠMARNA GORA 4.10.2014

V Soboto 4.10. je potekal gorski tek za svetovni pokal na Šmarno goro. V kategoriji pionirk letnika 1999/2000 je nastopila tudi Karin Gošek in suvereno zmagala na 2.5km, ter si tako pritekla 7kg sladko nagrado- čokolado.

Čestitke vsem

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 53